Heb jij een interessante blog gerelateerd aan; luxe, events, glossy, glamour, teambuilding, uitgaan?

Neem dan contact met ons op via de pagina: Link plaatsen!

Outdoor teambuilding activiteiten in Rotterdam

Wil je tijdens een bedrijfsuitje eens lekker naar buiten om een frisse neus te halen en even weg van die kantoortuin en computer? Kies voor outdoor teambuilding Rotterdam. Je komt langs de mooiste bezienswaardigheden van Rotterdam, zoals onder andere de Erasmusbrug, de Kubuswoningen, de Koopgoot en natuurlijk het Centraal Station. Kijk je ogen uit en kom achter leuke weetjes tijdens een van onze stadsspellen. 

Hoe werkt het?

Met een stadsspel ga je in teams van 6 tot 8 personen op pad. Bij de speluitleg en introductie krijgt ieder team een koffertje met de benodigde spelmaterialen en een tablet. De tablet leidt je langs allemaal verschillende locaties waar je opdrachten moet voltooien met je team. Alle benodigdheden in de koffer heb je nodig om de opdrachten succesvol af te ronden. Tijdens de verschillende opdrachten staat teambuilding centraal. Ga de connectie aan met je teamgenoten en zorg voor een betere verbinding. De opdrachten zijn hierop ingericht, maar het is natuurlijk ook aan jullie om hier tijd en aandacht in te stoppen. Aan het einde van de dag heeft iedereen hier profijt van en zal je merken dat de band op de werkvloer ook verbeterd. Daar gaat het tenslotte ook om.

Leuke outdoor teambuilding activiteiten in Rotterdam

  • Wie is de Mol | The Official Game

Bij het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Rotterdam draait het om spanning, vertrouwen en kennis. Wij hebben, in samenwerking met IDTV, het unieke Wie is de Mol bedrijfsuitje ontwikkeld. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken. Ontdek de mooiste plekjes die Rotterdam te bieden heeft, maar blijf altijd alert, want één van je teamgenoten is de Mol. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren?
  • Geheimen van Rotterdam stadsspel

Denk jij Rotterdam al tot in de puntjes te kennen? Bij dit bedrijfsuitje ontdek je alle geheimen van Rotterdam, en wedden dat ook jij nog interessante weetjes over Rotterdam leert? Tijdens dit teamuitje in Rotterdam ontdek je alle parels die Rotterdam rijk is. Jullie wandelen door het centrum en zien al het moois van de Havenstad voorbijkomen. Lukt het jou en je teamgenoten om de meeste geheimen van Rotterdam te ontdekken?
  • Blijdorp the Game | Miss Jane Mysterie

In samenwerking met Diergaarde Blijdorp hebben wij, Uitjesbureau Rotterdam, een leuk en uniek bedrijfsuitje ontwikkeld. Een spannend verhaal wat zich afspeelt in de dierentuin! Tijdens Blijdorp the Game – Miss Jane Mysterie gaan jullie in teams op ontdekkingstocht. Er worden een aantal verschillende opdrachten uitgevoerd, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin, denk aan de dieren, verzorgers, de monumenten en het natuurbehoud. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane op te lossen?

 

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau (gevestigd in Amsterdam) is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar weer verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit zeer gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit. 

 

 

 

 

Jouw blog hier?!